måndag 15 februari 2010

Spännande helg i Sunne!

Sist Svante och jag hade en ledig helg tillsammans var i juli. Då var vi i norska fjällen en mycket kort sväng, sen blev det ilfart hem till en sjuk häst... I fredags åkte vi till Sunne för att para en tik och åka skidor. Efter ett halvt dygn tog vattnet slut i brunnen vid stallet (det har fungerat perfekt sedan september). Nu löste det sig bra ändå, TACK Jan och Frida som redde ut situationen.

I Sunne kördes Svenska Rallyt i helgen = fullt överallt. Vi hittade ett OK boende där hund är tillåtet i campingstuga på Kolsnäs camping alldeles nedanför Selma Spa.

Bella (Get Busy Isn´t She Lovely) är nu parad med den genomtrevliga snyggingen Eagles Sledgehammer, "Ticke". Tycke uppstod och nu håller vi tummar och tassar för att det blir valpar i mitten av april. Tack Monica och Jan för att vi fick använda er fina kille.



Tack även till alla som tog hand om våra vovvar när vi var borta. Hera härjade vilt i storasyrran Hexxas (GB Keep a Witch) soffa. Kelly gick långpromenader med Svantes mamma, Diva hjälpte Susanna på jobbet med Robur hundfoder och Selma stannade hos Bellas matte Eva (vi bytlånade svart labrador, praktiskt :-)).




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar